Uhm Milouzzi, kunnen de sieraden kapot? Ondanks dat wij altijd kiezen voor materialen van goede kwaliteit, kan ieder sieraad kapot als je wilt. Maar als je een het liefst zo lang mogelijk plezier van hebt zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden bij het dragen van onze sieraden. Om je sieraden mooi en heel te houden, let je op de volgende punten:

* Ga altijd voorzichtig om met je sieraden. Let op dat je nergens achter blijft hangen. Hierdoor komen de sieraden op spanning te staan waardoor ze mogelijk kapot kunnen gaan.

* Laat je sieraden niet vallen. Hierdoor kunnen onderdelen beschadigen of kapot springen. 

*Laat je sieraden niet in contact komen met vocht. Wij gebruiken voor onze sieraden hoogwaardige metalen maar geen edelmetaal zoals zilver of goud en daarom kan vocht zorgen voor verkleuring van de metalen. Doe de sieraden daarom af tijdens het douchen, sporten en zonnen. Indien ze toch vochtig zijn geworden, dien je ze zo snel mogelijk te drogen. 

*Alcohol en parfum in cosmetische producten zijn niet goed voor metalen onderdelen. Probeer daarom direct contact met deze producten te vermijden. 

Doe jij je best om de sieraden mooi en heel te houden? Dan doen wij ons best om je te helpen als deze tips je toch in de steek laten!!

Schade door slijtage of niet correct behandelen van de sieraden kunnen we helaas niet vergoeden. 

© 2014 - 2020 Milouzzi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel